« Car »
Cheap Used cars Sofia Bulgaria good price
« SUV »
Buy cheap SUV Sofia Bulgaria Bomiauto
« VAN »
Cheap used VAN's Sofia Bomiauto
« Truck »
Used trucks Bulgaria cheap price
« Bike »
Used motorsickle low price Sofia

Евтини автомобили втора употреба в София

Станете наши партньори! partner.Bomiauto!

За да станете наши партньори просто трябва да имате уеб сайт, без значение от посещаемостта му.

Условията ни са следните:
Ако вие сте собственик на сайт, който е с поне 1500 посещения дневно, вие получавате безусловно статична позиция за банера ви на нашите страници.

Ако вашият сайт е с по-малко от 1500 посещения (и не осъществявате друг тип бартер с BOMIAUTO като реклама), банера ви ще бъде поставен на обща страница с други рекламни елементи на наши партньори.

Всеки банер независимо от посещаемостта на съответната страница ще заеме позиция в секцията Партньори. Сайтът ви не е задълително да е със съдържание на български език.

Вашият сайт не трябва да:

  • Да не съдържа информация, която е обидна, неприлична, сексуално ориентирана, заплашителна, нападателна, расово ориентирана, да не съдържа незаконни материали, софтуер или всякакви други, които съдържат елементи на насилие.

  • Да не съдържа еротика, порно, секс, еротични снимки, порно снимки!

    Приоритетът за показване на всеки от включените банери зависи от посещаемостта му. Тези с най-висока посещаемост ще се показват най-често.

    Пример: Желание за размяна предявяват сайтове със среднодневни посещения от съответно 500,300,200 човека. Общата бройка посетители на тези 3 сайта е 1000 човека и те се включват в една група деляща обща рекламна позиция. Сайтът със 500 посетители на ден ще бъде с най-висок приоритет, този с 300 с по-нисък и т.н.


    За тези които желаят да разменят банери с нас сме подготвили няколко примерни банера показани по-долу. Ако желаете да сложите наш банер или обикновен линк към нас на своя сайт можете да копирате един от приложените кодове и да го поставите директно на сайта си. След като направите това, моля свържете се с нас и ни изпратете ваш банер или ваш линк с нужната информация за да ви върнем жеста.

    Вашият банер трябва да е с размер 88X31 пиксела. BOMIAUTO си запазва правото да отказва размяна на банери и линкове по осмотрение на редактора ни!




    За да видите всички наши банери и линкове последвайте този линк!

  • 0 коментара:

    Публикуване на коментар

    Купи своят автомобил на добра цена

    Боми Ауто София е вносител на употребявани автомобили в България. Автокъща Боми Ауто се намира на околовръстното шосе в София до разклона за Горна Баня. Боми Ауто внася употребявани автомобили от Германия, Италия, Франция, Австрия, Швеция, Дания, Белгия и Холандия.
  • [виж всички налични автомобили]
  • Транспортираме автомобили до гранични пунктове на съседни държави

    Репатрак службата на Боми Ауто извършва теглене или превоз на повредени, дефектни, нерегистрирани, превозни средства и превозни средства с чуждестранни регистрационни номера. Ние сме оборудвани за теглене на леки и товарни автомобили, мотокари, цистерни, лодки в България, Сърбия, Македония, Румъния.
  • [виж всички налични автомобили]
  • Репатрак Тарифи за Румъния и Сърбия

    • Пътна помощ до румънската граница - EUR 80
    • Пътна помощ до сръбската граница - EUR 80
    • Транспорт до Ниш, Сърбия - EUR 130
    • Транспорт до Сърбия плюс митнически такси - EUR 135 / Транзитни номера, застраховка, Зелена карта, репатрак.

  • [виж всички налични автомобили]
  • eXTReMe Tracker
    Автокъща БомиАуто лого